Retourneren

Artikelen mogen binnen 30 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Wij vragen u om de volgende stappen en voorwaarden voor een retour in acht te nemen:

  • Stuur eerst een e-mail naar info@lefanfare.nl en vermeld hierin de volgende gegevens: Ordernummer, datum van bestelling en de reden van de retour. Wij vragen u om te wachten met uw retourzending tot u van ons reactie heeft ontvangen.
  • De kosten voor het verzenden en het verzendrisico zijn voor de klant. Le Fanfare is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het zoekraken tijdens het transport van de retourzending. Verzend daarom altijd met een track & trace code en bewaar deze code tot u een ontvangstbevestiging van ons heeft ontvangen.

Voorwaarden retourneren

  • Het product wordt geretourneerd met de originele labels en in de originele onbeschadigde verpakking.
  • Het product is niet gedragen en/of gewassen, zonder rook- en parfum lucht, zonder vlekken en kreukels.
  • Het product is netjes verpakt en voldoende gefrankeerd. Ongefrankeerde artikelen nemen wij niet in ontvangst.
  • Badkleding en ondergoed kan helaas niet retour i.v.m. hygiëne.
  • Vergezel uw retour altijd met een briefje met uw naam en ordernummer. Zo kunnen wij uw retour sneller verwerken.

Wanneer wij uw retour ontvangen, ontvangt u van ons een ontvangstbericht. Wij storten uw aankoopbedrag exclusief gemaakte verzendkosten binnen 7 werkdagen terug.

Verkeerd product ontvangen

Oh no! Hoewel echt álles bij ons superleuk is, begrijpen wij natuurlijk dat u datgene wil ontvangen wat u besteld had. Wij vragen u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij samen een afspraak maken om het juiste artikel bij u te leveren. De kosten voor het heen- en weer verzenden zullen in dit geval voor rekening van Le Fanfare zijn.