Sophie de giraf

Sophie de giraf

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het Franse merk Sophie de giraf is in 1961 ontstaan in Frankrijk. De giraf is het boegbeeld van het merk en richt zich voornamelijk op de allerkleinsten. De nostalgische kleuren stammen af van speelgoed van zo’n 30 tot 40 jaar geleden, maar zijn qua kwaliteit modern, duurzaam, veilig en hartstikke kindvriendelijk. Sophie het girafje is herkenbaar voor de ouders, maar baby’s en dreumesen worden er zeker blij van!

Over Sophie de giraf

Sophie de giraf stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Het merk is al ruim 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten. Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. De donkere vlekken stimuleren visuele vermogen. Het speeltje piept en stimuleert daarmee het gehoor en heeft een unieke makkelijk te identificeren geur.

Het girafje heeft een opvallend en herkenbare vorm en is een echte must-have. Het nostalgische karakter van Sophie maakt de speelgoed collectie wereldwijd populair. Hierdoor is het girafje geliefd bij ouders én kinderen. Want wie kent Sophie niet!

Onze Sophie de giraf collectie

De Giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van BPA, PVC, Phthalaten en andere schadelijke stoffen. Daarnaast wordt er extra goed gelet op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen. Zo komt het rubber dat gebruikt wordt voor het speelgoed exclusief van de Hevea bomen uit Maleisië. Iedere ochtend wordt de melkachtige vloeistof uit de bast van de rubberbomen gehaald en wordt de welbekende latex omgetoverd tot prachtig en duurzaam speelgoed.

Omdat de latex zo natuurlijk en zacht aanvoelt, is het voor de allerkleinsten een groot plezier om mee te spelen. De latex is ook nog eens elastisch, waterdicht, isolerend en erg aangenaam van geur en structuur. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau!

Waarom kiezen voor Sophie de giraf?

Sophie de giraf is razendpopulair onder baby’s, dreumesen en ouders. Het nostalgische karakter van Sophie maakt het voor zowel de allerkleinsten als de allergrootste een plezier om mee te spelen. Wegens het duurzame productieproces, heb je niet alleen must have in handen die er speels uitziet maar ook nog eens een duurzaam speeltje waar iedereen blij van wordt. Met de collectie van Sophie de giraf kun je alle kanten op en dat maakt het speelgoed ook zo uniek. De eerste jaren voor je kleintje worden een feestje. En natuurlijk is het ook super leuk om Sophie weg te geven als cadeau.

Sophie de giraf online bestellen

Wanneer je de speeltjes van Sophie de giraf aanschaft, kies je voor de beste prijs/kwaliteitverhouding. De producten zijn namelijk duurzaam, van goede kwaliteit en gaan daarom lang mee. De rubberen speeltjes zijn heerlijk om op te bijten of om vast te pakken. Hierdoor leren baby’s en dreumesen fijn te spelen met het interactieve speelgoed van Sophie de giraf. Benieuwd naar of er iets leuks tussen zit voor jouw kleinste of ben je nog op zoek naar een duurzaam en nostalgisch kraamcadeau? Neem dan een kijkje in de collectie van Sophie de giraf!