Paola Reina

Paola Reina

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Paola Reina pop

Paola Reina is een schattige pop die verkrijgbaar is in allerlei soorten en maten. Vanwege haar leuke uitstraling, vrolijke kleertjes en diversiteit, is het niet vreemd dat de Paola Reina pop razend populair is over de hele wereld. De poppen worden met de hand gemaakt in een kleinschalige fabriek in Spanje.

Over de Paola Reina pop

De poppen van Paola Reina zijn superleuk om mee te spelen en beleven. Ze hebben hebben een lieve en eigenzinnige look en toveren een lach bij ieder kind op zijn of haar gezicht. De poppen ruiken heerlijk naar vanille en zijn fijn om vast te houden. Dit zorgt voor urenlang speelplezier. Door de lieve uitstraling, het fijne uiterlijk en de heerlijke geur is het zeker dat je kind van de Paola Reina pop gaat houden.

Paola Reina collectie

Bij Le Fanfare hebben we verschillende vrolijke poppen uit de gehele collectie van Paola Reina. We vinden het belangrijk dat ieder kind zich kan identificeren met een pop. Daarom hebben we poppen van verschillende lengtes, huidskleuren en met verschillend haar. Elke pop heeft een eigenzinnige uitstraling en identiteit. Zo leren kinderen ook andere ‘typen’ kennen en maken ze kennis met het dagelijks leven.

Waarom kiezen voor Paola Reina?

Spelen met de Paola Reina pop draagt bij aan de sociale en emotionele ontwikkeling van je kind. Ze leren omgaan met een ander, zelfs wanneer ze alleen spelen. Tegelijkertijd zien de kleinste de pop als een broertje of zusje of ze zijn de mama of papa van de baby. Op deze manier leert een kind veilig en leuk te spelen binnen een gezin.

Bij de productie is er goed nagedacht over de details van de mooie poppen. Zo hebben de poppen sprankelende oogjes, fijne vingertjes, mooie wimpers en hippe kleding. De poppen zijn gemaakt van vinyl en voelen daardoor lekker zacht aan. Doordat de poppen met liefde zijn gemaakt in Spanje met materialen uit heel Europa, houden we de productie dichtbij huis. We kunnen door het productieproces de goede kwaliteit ook waarborgen.

Paola Reina online bestellen

Ben je op zoek naar een mooi en duurzaam cadeau voor je kind? Dan zijn de Paola Reina poppen een leuk en lief presentje om te geven. De met handgemaakt poppen zijn allemaal uniek en ruiken heerlijk! Ondanks dat het bedrijf in Spanje zo kleinschalig is is Paola Reina wereldwijd razend populair! De aandacht in het ontwerp en de fijne afwerkingen zorgen ervoor dat je prachtige poppen hebt die zorgen voor urenlang speelplezier.