Vilac

Vilac

26 producten

Van hoog naar laag sorteren

26 producten

Van hoog naar laag sorteren

Vilac is een vrolijk houten speelgoedmerk uit Frankrijk. Al meer dan een eeuw ontwerpen en maken ze speelgoed voor baby's en kinderen. Vilac is bijzonder, kleurrijk en tegelijkertijd zeer stijlvol. Een combinatie van mooie vormgeving, unieke designs en kleuren. Vilac werkt samen met illustratoren en kunstenaars die tot de meest unieke ontwerpen komen. Het merk Vilac is er trots op dat het speelgoed kan bijdragen aan de ontwikkeling van creativiteit van het kind. Vilac wil het kind laten leren door te spelen, want ze geloven dat elk kind bijzonder is!

Over Vilac

Het merk Vilac heeft dan ook een grote variatie aan uniek speelgoed, voor ieder wat wils! Er is speelgoed voor alle leeftijden en interesses. Vilac produceert duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en je er dus altijd plezier van kunt blijven hebben! Vilac: topkwaliteit duurzaam houten speelgoed voor jong en oud!

De Vilac collectie

De fijne speelgoedcollectie van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met Ingela's kleurrijke retro tekeningen. Van puzzels, tipi's en speeldozen tot caleidoscopen, houten trekspeelgoed en jojo's. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van handbeschilderd houten speelgoed van hoge kwaliteit dat ontworpen is om jarenlang mee te kunnen spelen. Het speelgoed van Vilac wordt zowel door kinderen als door verzamelaars gekoesterd vanwege hun tijdloze aantrekkingskracht. De geweldige speelgoedcollectie is een prachtig voorbeeld van de toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en vakmanschap. De collectie zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

Waarom kiezen voor Vilac?

Het bedrijf produceert duurzaam speelgoed met een nostalgische touch. Vilac gebruikt alleen hout voor hun houten speelgoed dat afkomstig is uit bossen die duurzaam beheerd worden, met het oog op biodiversiteit. Dit betekent dat Vilac niet alleen verantwoord omgaat met het milieu, maar ook bijdraagt aan het behoud ervan. Als je op zoek bent naar eco-vriendelijk en uniek speelgoed, is Vilac zeker een bedrijf dat je moet overwegen.

Vilac online bestellen

Het duurzame houten speelgoed van Vilac is niet alleen leuk voor de allerkleinsten maar ook een must voor het oog. De speelgoeditems zijn heerlijk om mee te spelen maar dienen ook als collectors items. Sla twee vliegen in een klap en koop de mooie producten van Vilac voor jezelf en je kind. Bestel de Vilac producten online of kom een keer langs in één van onze winkels.