Longlivethequeen

Longlivethequeen

Producten 1-30 van 54

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 54

Van hoog naar laag sorteren

Longlive thequeen

Longlivethequeen is een Nederlands kledingmerk dat is opgericht in 2017. Ontwerper Hetty van Driest maakt limited editions en easy to wear items voor meiden. Zo creëert ze onweerstaanbare kledingcollecties die verkrijgbaar zijn in de mooiste kleuren en gemaakt van gerecyclede materialen, biologisch katoen en zachte materialen. De collectie is van meiden van 4 tot 16 jaar die willen stralen in mooie unieke designer items.

Over Longlivethequeen kinderkleding

Het motto van Longlivethequeen luidt: "To reduce the footprint we leave behind and let our children live long and happily ever after". De missie van het merk is dan ook een steentje bij te dragen aan een schonere wereld voor ons en vooral voor onze kinderen. Door gebruik te maken van bestaande materialen, duurzame stoffen en breisels wil Long Live The Queen écht verschil maken. Wanneer je de kleding van het merk aanschaft zal je dochter niet alleen een mooie kledingkast hebben maar dragen jullie samen ook bij aan een betere omgeving. Doordat de kleding vaak limited editions zijn, straalt jouw kind elke dag weer in unieke kleding.

Longlivethequeen collectie

De meisjeskleding van Longlivethequeen is dan wel gemaakt voor meiden maar is niet perse alleen girly. Zo bestaat de collectie uit sportbroeken tot mooie rokken in allerlei verschillende kleuren. Je kunt de verschillende toffe items combineren met een mooie trui of een gaaf t-shirt. Neem een kijkje in de Longlivethequeen collectie op Le Fanfare en shop de tofste items voor jouw kind.

Longlivethequeen kopen

Het van oorsprong Amsterdamse merk Longlivethequeen is een merk waar je echt verslaafd aan raakt. De kleding is niet alleen mooi, zacht, kleurrijk en stoer, maar heeft ook een flinke impact op de omgeving. Vanwege het gerecyclede materiaal en duurzame stoffen zie je er niet alleen hartstikke mooi uit maar zorg je ook voor een betere wereld, voor jezelf én je kind. Koop de kleding van Longlivethequeen en zorg ervoor dat kledingkast van je kind volhangt met unieke, toffe en fashionable items die leuk te combineren zijn. De stofjes zijn superzacht en gaan mega lang mee. Dat is pas een win-win!