Candylab Toys

Candylab Toys

Producten 1-30 van 39

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 39

Van hoog naar laag sorteren

Candylab Toys is een Amerikaans speelgoed auto merk uit Brooklyn, Amerika. De Candylab auto's hebben eenvoudige strakke lijnen. De iconische klassieke raceauto's vormen een knipoog naar nostalgische vervlogen tijden. De auto’s zijn oorspronkelijk ontworpen om lekker mee te spelen én rijden ook nog eens verrassend snel, al zien de wat oude(re) liefhebbers van auto’s de Candylab Toys als collectorsitem! De auto’s zijn goed te combineren met Waytoplay en zorgen zo voor urenlang speelplezier.

Over Candylab Toys

Candylab Toys maakt houten design speelgoed dat is geïnspireerd op het glamoureuze Amerika van de jaren 60 en het moderne design van die tijd. Het Candylab houten speelgoed is van hoge kwaliteit en wordt zelfs gezien als collectors item om te showen in je woning. De houten speelgoed auto’s zijn geliefd bij zowel kinderen als verzamelaars. Door de esthetische designer looks en mooie materialen is een Candylab auto altijd een parel in huis en natuurlijk een toffe auto om mee te spelen!

Waarom kiezen voor Candylab?

De makers van Candylab hadden samen een belangrijke missie: de beste houten speelgoedauto’s op de markt zetten. Een groepje van ontwerpers, ingenieurs, gadgetfreaks én ouders sloegen de handen ineen om speelgoedmakers te worden. Voor hen was het vooral belangrijk dat het speelgoed gemaakt was van natuurlijke materialen, uniek vakmanschap en uiteraard van goede kwaliteit.

Klassieke Candylab auto

De speelgoedautootjes zijn dé vervanging voor plastic speelgoed op de massamarkt. Het speelgoed is nostalgisch door het jaren 60 karakter en tegelijkertijd eigentijds. Zowel kinderen als ouders hebben plezier van de Candylab Toys die gemaakt zijn van massief beukenhout en verf op waterbasis. Door materialen en het maakprocess dragen de auto’s bij aan een schonere wereld en duurzaamheid.

De Candylab Toys collectie

Met liefde voor vintage autodesign, vierkante vormen en een simplistische benadering van design was Candylab geboren. Candylab Toys is gevestigd in Brooklyn en varieert van klassieke Amerikaanse auto’s tot typische Amerikaanse bezorgbusjes. De producten van Candylab Toys zijn zowel leuk voor jong als oud. Jong kan er mee spelen, oud vindt de houten speelgoed als designliefhebber met liefde voor Amerika vaak al heel leuk om te verzamelen.

Candylab Toys online bestellen

Ben je op zoek naar tof design speelgoed voor jouw kind, jezelf of als cadeautje? Dan zijn de stoere Candylab auto’s zeker een aanwinst. Niet alleen voor in de speelkamer maar ook als decoratie in huis. De duurzame speelgoedauto’s zijn van goede kwaliteit en gaan daarom extra lang mee. Een klassiek collectors item dat zorgt voor blije kinderen én ouders.