Soft Gallery

Soft Gallery

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het Deense kledingmerk Soft Gallery is opgericht in 2007. Het speelse en stoere merk heeft elk seizoen een unieke collectie omdat het thema van de kleding wordt ontworpen met lokale en internationale kunstenaars. De fabrikanten zetten de unieke seizoensthema’s om in print en handboorduurwerken. Op deze manier wordt de collectie in leven gebracht door de kunst die bestaat uit organische stromen en toffe kleurvariaties. Door samen te werken met kunstenaars wil Soft Gallery kunst en cultuur onder ogen brengen bij de kleintjes en hen inspireren met bijzondere verhalen van kunstenaars.

Over Soft Gallery

Soft Gallery bestaat niet alleen uit een bijzondere eigentijdse collectie, de collectie is ook nog eens duurzaam geproduceerd. Delen van de zachte materialen zijn GOTS Organic en OEKE-TEX gecertificeerd. De kleding voelt tegelijkertijd zacht en luxe aan en is het voor iedere baby tot kind heerlijk om te dragen en om in te spelen. De luxueuze kleding heeft een artistieke twist en dat maakt de kleding zo uniek. De hoogwaardige materialen en comfortabele pasvormen passen perfect binnen de kledingcollectie van Le Fanfare.

Soft Gallery collectie

Soft Gallery lanceert ieder jaar twee hoofdcollecties: Lente Zomer en Herfst Winter. De kleding varieert van heerlijke winterse truien tot gekleurde zwemkledij voor ieder kind. De hoofdcollecties worden uitgebreid met het standaard NOOS-programma, oftewel (Never Out of Stock). De collectie bestaat uit basisstijlen gemaakt van gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. De Soft Gallery collecties zijn speels, luxueus en dragen bij aan een betere leefomgeving. De heerlijke stofjes zijn dan ook niet alleen een heerlijk cadeautje voor je kinderen, je wordt er zelf ook hartstikke blij van. Een win-win dus!

Kleding kopen van Soft Gallery

De verschillende collecties van Soft Gallery zijn tijdloos en eenvoudig te combineren met andere duurzame merken. Net als Le Fanfare stelt het scandinavische merk duurzaamheid voorop en wil hiermee een bijdrage leveren aan een veilige en gezondere wereld voor onze kinderen. De zachte stofjes zijn heerlijk te dragen en zo wordt het dragen van Soft Gallery niet alleen een plezier voor het oog maar ook voor de huid van de kleintjes.

Soft Gallery online bestellen

Shop de Soft Gallery collectie bij Le Fanfare via de webshop of kom bij ons langs in de winkel in Hillegersberg en Kralingen! De vrolijke en kleurrijke kleding van Soft Gallery is een aanwinst voor je kind. De duurzame en zachte materialen gaan lang mee en brengen kids in contact met kunst en cultuur. Duurzaamheid is voor ons super belangrijk en gelukkig draagt Soft Gallery daar ook aan bij. Milieubewust staat voorop en wij staan daar volledig achter! Winkel leuke, gezellige items voor jouw kleine bij Le Fanfare en tover een lach op het gezicht van je kind.