Chilli Step

Chilli

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

De Chilli step staat bekend om de brede collectie aan stuntstep modellen voor een goede prijs. De Chilli stuntsteppen zijn namelijk in verschillende maten en variaties te bestellen waardoor deze allround stuntstep geschikt is voor zowel beginnende als ervaren steppers. Bij Le Fanfare heb je de keuze uit een aantal varianten in verschillende kleuren voor kinderen vanaf 6 jaar.

Over Chilli

Het merk Chilli is opgericht in 2012 door Navy Seals. Als voormalig duiker had hij een passie voor extreme sporten. Hierdoor kwam hij op het idee om Chilli te ontwikkelen. Zijn missie was het ontwerpen van innovatieve, duurzame en kwalitatieve stuntscooters voor iedere stuntstepper. Hoger, harder en sneller! - luidde het motto van Navy. De huidige fabriek van Chilli bevindt zich in Duitsland. Duurzaamheid is volgens hen erg belangrijk. Omdat Chilli blijft ontwikkelen en onderzoeken, blijven er steeds opnieuw toffe steps op de markt komen. Wanneer je kiest voor de Chilli steps, kies je ook voor duurzaamheid en kwaliteit!

Waarom kiezen voor een Chilli stuntstep?

De Chilli steps zijn stevig van materiaal omdat deze geschikt zijn om mee te stunten. De 'gewone’ step is vaak niet geschikt voor het stunten en zal daarom snel kapotgaan. Een stuntstep daarentegen is bestand tegen harde klappen en de tricks die je wilt doen. De Chilli steps zijn dan ook zwaarder dan een gewone step en uit één stuk gemaakt. Het deck en de t-bar zijn gemaakt uit één stuk staal waardoor ze erg stevig zijn. Jouw kleine mini-me zal niet alleen genieten van een aantal toffe stunts op de step, de step is ook nog een pareltje voor het oog.

Onze Chilli step collectie

Innovatief, duurzaam en van goede kwaliteit, dat beschrijft de steppen van Chilli in een notendop. Bij Le Fanfare hebben we een breed aanbod van verschillende steppen. Zo kun je variëren in niveau, hoogte, gewicht, kleur, functionaliteit en leeftijd. Door middel van onze filters in het linkermenu kun je de step vinden die het beste past bij de leeftijd van jouw kind.

Chilli stuntstep functionaliteiten

De Chilli stuntscooters zijn gemaakt van de nieuwste materialen met perfecte afwerkingen. Hierdoor krijg je scooters die slank, compact en licht van gewicht zijn. Uiteraard zijn er ook wat robuustere modellen die ondanks het wat grotere uiterlijk nog steeds licht aanvoelen om zo de beste tricks uit te oefenen. De stuntsteps zijn de perfecte balans tussen goede kwaliteit, uiterlijk, prestaties én duurzaamheid.

Chilli step kopen

Ben je op zoek naar een Chilli step voor jouw kind, dan kun je zeker terecht bij Le Fanfare! Chilli Pro Scooter heeft verschillende steps voor de alledaagse avonturen van je kind. We hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende steps voor zowel gevorderden en beginners. Wil je een duurzame, maar betaalbare stuntscooter van hoge kwaliteit? Dan kan je bij ons terecht voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding!