Micro Step

Micro Step

Producten 1-30 van 69

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 69

Van hoog naar laag sorteren

Micro Step

Micro Step, de naam zegt het eigenlijk al. De step is ontworpen om kleine afstanden af te leggen. Het idee kwam van Wim Ouboter, een Zwitser van Nederlandse origine. Zijn favo worstenwinkel was iets te ver om te lopen maar weer te dichtbij om naartoe te fietsen. Hij had een vervoersmiddel nodig die compact was en gemakkelijk om te berijden. Zo werd het idee van de Micro Step geboren. Een kleine step, voor korte afstanden, voor de allerkleinsten en -grootsten!

Over Micro Step

Het verkoop van de step gaat op rolletjes en dat kan te maken hebben met de succesformule van Micro Mobility, het moederbedrijf van Microstep. De step draagt namelijk haar succes door de combinatie van het fijne Zwitserse ontwerp en de moderne technologie waar de step met gebouwd is. De focus van het bedrijf is gericht op innovatie en urban mobility. De step moet praktisch zijn en makkelijk mee te nemen om een ommetje mee te maken of voor een vakantietripje. Voor kinderen is de driewieler step het perfecte vervoermiddel om mee op stap te gaan tijdens een langere wandeling.

Waarom kiezen voor Micro Step?

Micro Step hecht net als Le Fanfare enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. De onderdelen van de steps zijn dan ook los te verkrijgen. Hierdoor kan je de step blijven pimpen en raakt je kleine nooit snel uitgekeken op de step en gaat deze langer mee. Dit maakt de Micro Step dan ook erg uniek in de steppen branche, zeker in de wegwerpcultuur is dit heel bijzonder. Op een Micro step blijf je lekker lang steppen!

De Micro Step collectie

De Micro Step is voor groot tot klein en brengt de hele familie in beweging. De Micro Step is al vanaf 18 maanden verkrijgbaar, zo kan de allerkleinste al mee op familietrips! De steps zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en kunnen opgepimpt worden met leuke items. Zo zorg jij ervoor dat jouw kind rondrijdt op een unieke step en nooit uitgekeken raakt. Door de talloze variaties geniet je kind optimaal en gaat de step extra lang mee. Steppen houdt je kind gezond en in beweging en is natuurlijk hartstikke leuk om te doen!

Micro Step online bestellen

Micro Step helpt je snel, gezond en met een glimlach onderweg. De prijswinnende steps zijn bedoeld om mee naar school te gaan en mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. Steppen is leuk en aanstekelijk. We hopen met de Micro Step binnen onze collecties gezinnen te stimuleren de deur uit te gaan en genieten van een leuk (micro) ritje. Koop de step voor je kind en zorg voor een unieke creatie met onze toffe oppimp items!