Tocoto Vintage

Tocoto Vintage

Producten 1-30 van 81

Van hoog naar laag sorteren
  1. Tocoto Vintage Striped Printed "Tocoto Vintage 1976" T-Shirt Pocket Yellow
    Tocoto Vintage
    Tocoto Vintage Striped Printed "Tocoto Vintage 1976" T-Shirt Pocket Yellow
    As low as € 45,00
    Bekijk item

Producten 1-30 van 81

Van hoog naar laag sorteren

Tocoto Vintage

Het Spaanse merk Tocoto Vintage is opgericht in 2011 door Marta. In Terrassa, een klein stadje slechts een paar kilometer van Barcelona staat een fabriek waar de kleding met de hand wordt gemkaakt. Terrassa staat bekend om haar belangrijke textieltraditie. Deze traditie is terug te zien in de fijne kleding van Tocoto Vintage. De nostalgische look van de kleding zorgt voor een lieve en schattige uitstraling bij jouw kind. 50% van de kleding wordt geproduceerd in Terrassa en 50% van de collectie wordt vervaardigd in Portugal. Door het productieproces dichtbij huis te houden wordt er bespaard op transportkosten en tegelijkertijd zorgt dit voor minder uitstoot.

Over Tocoto Vintage

Tocoto Vintage komt voort uit de liefde die Marta heeft voor haar kinderen, haar liefde voor de zee en voor haar kleine eiland Formentera. Deze romantiek en nostalgie zorgden ervoor dat ze tijdens haar vele reizen over de hele wereld op zoek ging naar oude patronen en kledingstukken die ze op antiekmarkten had gekocht die haar herinnerden aan thuis. De kleding heeft niet alleen een nostalgische en antieke uitstraling maar gaat net zo lang mee als vintage kleding. Zo kan je kind de kleding met veel plezier dragen en hierna kan het doorgegeven worden.

Tocoto Vintage collectie

De collecties van Tocoto Vintage zijn uniek door de mooie afwerkingen, de nauwgezette zorg en verfijnde gekleurde stoffen die gebruikt zijn. De items variëren van grijs, taupe, roze en ouderwetse denims en zijn allemaal verpakt in een harmonieuze combinatie van capuchons en kanten randen, met altijd edele en hoogwaardige stoffen. De handgemaakt items zijn te dragen van baby's van 3 maanden tot en met kinderen van 14 jaar. Op deze manier kan jouw kind de hele kindertijd genieten van fijn zittende kleding met een mooie look.

Waarom kiezen voor Tocoto Vintage

De kleding en producten van Tocoto Vintage zijn gemaakt met liefde en dat is ook terug te zien in het fijne ontwerp van de kleding. Door te mixen met oude patroontjes, borduurwerk en kant krijgt de kleding een vintage uitstraling met een moderne look. De vrolijke maar ook stoere kleding past bij iedereen kind en dat maakt het merk zo uniek. Uren speelplezier wordt een makkie met de leuke kleding van Tocoto Vintage.

Tocoto Vintage online bestellen

Zijn jij en je kind(eren) dol op een vintage look en vind je het belangrijk dat de kleding dichtbij huis wordt gemaakt? Dan is de kleding van Tocoto Vintage zeker een mooie aankoop voor je kind. De kleding is met liefde gemaakt van de fijnste materialen die lekker voelen op de huid. Zo kan je kind genieten van uren speelplezier terwijl ze stralen in leuke en schattige kleding.