Done by Deer

Done by Deer

Producten 1-30 van 61

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 61

Van hoog naar laag sorteren

Done by Deer is design met een uitgesproken grafisch randje. De filosofie is eenvoudig: Ze combineren design, innovatie, veiligheid en gedurfd kleurgebruik met printjes. Done by Deer is een Deens bedrijf, opgericht in december 2014. Ze ontwerpen organic moderne lifestyle producten voor gezinnen met baby's en peuters die veilig zijn om mee te spelen en ook nog eens mooi staan binnen het interieur.

Over Done by Deer

De producten van Done by Deer zijn ontworpen door de Deense ontwerper Helene Hjorth en haar team. Hjorth betekent hert en zo ontstond de naam van het merk. Samen met haar team was het doel om moderne design trends te herkennen en te verwerken in 100% kindvriendelijke items. Om zo mooie, veilige en fijne producten te creëren waar kinderen heerlijk mee kunnen spelen en eten. De items spreken niet alleen tot de verbeelding van kinderen maar zijn tegelijkertijd ook moderne design stukken voor in huis.

De collectie van Done by Deer

Helene en haar ontwerpteam dagen zichzelf en hun ontwerpen voortdurend uit om te innoveren en elk product te laten opvallen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het hert zit in elk detail. Dat is ook terug te zien in het fijne design van de producten. De kleurtjes en vormen zijn minimalistisch en stralen tegelijkertijd speelsheid uit. Zo kan je kind genieten van de mooie producten en heb jij ook nog eens mooie items binnen het meubilair die niet afleiden en aanspreken. Done by Deer combineert modern Scandinavisch design met functies die leuk en speels zijn voor kinderen. Alle producten zijn in eigen huis ontworpen in Denemarken en uiteraard grondig getest om te voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

Waarom kiezen voor Done by Deer?

Done by Deer is 100% vriendelijk in alles wat ze doen. Zo zijn de kleurrijke items al zo ontworpen dat ze een glimlach op je gezicht toveren. Tegelijkertijd is er bij de productie van de items op zoek gegaan naar de beste fabrikanten en leveranciers die dezelfde waarden delen en vriendelijke werkomgeving binnen het bedrijf en met alle zakenpartners voorop stellen. Ze streven ernaar om 100% van de tijd het beste te doen voor de allerkleinsten tot hun eigen personeel.

Alle producten voor baby's en peuters worden uiteraard grondig getest om te voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Zo is Done by Deer een GOTS-gecertificeerd merk en hierbij produceren ze al hun slaap- en verzorging textiel volgens de normen van GOTS en OEKO-TEX®.

Done by Deer online winkelen

Wil je een bijdrage leveren aan een betere wereld met het behoud van mooi design? Dan zijn de producten van Done by Deer zeker is voor bij jou thuis. De producten zijn de perfecte match tussen design, innovatie, veiligheid en gedurfd kleurgebruik met printjes. Om een lach op het gezicht van jou en je kind te toveren. Het textiel is GOTS-gecertificeerd, biologisch en voldoen aan de strenge norm voor ecologische en maatschappelijk verantwoorde productie. Shop de producten van Done by Deer en zorg voor een mooie eyecatcher in huis!