Bonnie And The Gang

Bonnie And The Gang

Producten 1-30 van 56

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 56

Van hoog naar laag sorteren

Bonnie & The Gang

Bonnie & The Gang is een droom voor iedere ouder die geeft om duurzaamheid. Het merk maakt mooie duurzame kleding voor kinderen in een kleine fabriek in Portugal en streeft naar het bewust produceren van kleding. De eigenaren van Bonnie & The Gang vinden het belangrijk dat de fijne kleding eerlijk wordt geproduceerd en iedereen nauw is betrokken bij het maakproces. Op deze manier wordt er gezorgd voor een betere wereld voor jou en je kind en een fijnere leefomgeving voor het personeel.

Over Bonnie & The Gang

Wanneer je kleding kleding van Bonnie & The Gang koopt zorg je er automatisch voor dat je kiest voor een merk dat waarde hecht aan duurzame en mooie kleding voor kinderen. Het jonge merk voelt zich verantwoordelijk voor het tegengaan van overconsumptie in de mode en maakt daarom kleding die uniek is maar het hele jaar rond te bestellen is zonder zich te verbinden aan extreme uitverkopen. Volgens Bonnie is mode geen wegwerpartikel maar iets tijdloos en duurzaams.

Bonnie & The Gang collectie

De collectie van het Bonnie & The Gang is tijdloos en gaat daarom meerdere seizoenen mee. De eigenaren willen voorkomen dat de kleding wordt weggegooid en daarom kiezen ze ervoor om de kleding niet in de uitverkoop te verkopen, maar bieden ze kwalitatieve en mooie kleding aan die kinderen het hele jaar rond willen dragen. Alle producten zijn gemaakt van biologische, gerecyclede of Oeko-tex gecertificeerde materialen. Door te werken met een kleine Portugese fabriek blijft het maakproces dichtbij huis.

Waarom kiezen voor Bonnie & The Gang

De collecties gaan het hele jaar mee en zijn zo gemaakt dat je kind er in uit kan groeien. Op deze manier haal je echt alles uit de tijdloze kleding en voorkom je overconsumptie en het onnodig weggooien van kleding. De kledingstukken zijn van goede kwaliteit en kunnen daarom nadat deze zijn uitgedragen weer een tweede leven krijgen. Bonnie stimuleert het doorverkopen van de kleding om verspilling te voorkomen.

Bonnie & the gang online bestellen

Bewust consumeren is belangrijker dan ooit en daarom stimuleert Bonnie & The Gang de bewuste koop van mooie, kwalitatieve en duurzame kleding. Ondanks dat de kleding modieus en eigentijds is, draag je tegelijkertijd bij aan een mooiere leefomgeving voor je kind. Verkies kwaliteit boven kwantiteit en shop kleding voor een nieuwe en betere levensstijl. Wil je ons helpen de liefde te verspreiden?