Fisher Price

Fisher Price
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Fisher Price bestaat al sinds de jaren 30. Het is opgericht door Herman Fisher, Helen Schnelle, Irving Price en zijn vrouw Margaret Evans Price. De achternamen van de oprichters zijn met elkaar gecombineerd en vormden uiteindelijk het merk Fisher Price. Fisher was erg bekend in de productie en verkoop van spellen, terwijl Schnelle een eigen speelgoedwinkel had. De combinatie van achtergronden leidde tot een merk dat al meer dan 80 jaar succesvol speelgoed verkoopt.

Over Fisher Price

Het speelgoed van Fisher Price brengt nostalgische gevoelens naar boven bij zowel ouders als grootouders. De makers nemen je kinderen mee naar een veilige en fantasierijke wereld. De wereld die ook jij als kind hebt gekend. Wanneer je kind speelt met de vrolijke items van Fisher Price komen ze terecht in een vrije wereld vol speelplezier. Al sinds de jaren ‘30 is Fisher Price een begrip op het gebied van baby- en peuterspeelgoed en staat voor innovatie, kwaliteit en veiligheid. Het doel van het merk is kinderen stimuleren om hun fantasie te gebruiken tijdens het spelen.

De collectie van Fisher Price

De klassieke collectie van Fisher Price bestaat uit vrolijke en stoere items van kinderen van 0 tot en met 5 jaar. Spelenderwijs leren kinderen om te gaan met verschillende alledaagse tools gegoten in een kleurrijk jasje. Alle producten van het merk dragen bij aan de ontwikkeling van je kind. Zo hebben de vrolijke gekleurde artikelen vele interactiemogelijkheden. Tevens zijn de producten hartstikke duurzaam, wie weet kan het speelgoed nog wel een generatie mee!

Waarom kiezen voor Fisher Price?

Fisher Price is tijdloos en dat maakt het speelgoed zo leuk voor de allerkleinsten tot de alleroudsten. Wie herkent zich niet in de vrolijke items? Het speelgoed staat ondanks de nostalgische looks voor innovatie, kwaliteit en veiligheid. Het doel is dan ook speelgoed te ontwikkelen dat de fantasie stimuleert, nieuw, verrassend én grappig is en tegelijkertijd bijdraagt aan de ontwikkeling van je kind.

Fisher Price online bestellen

Bestel Fisher Price online bij Le Fanfare en laat jouw kind genieten van speelgoed waar jij als kind uren mee gespeeld hebt. Reis terug in de tijd en ga voor uren speelplezier in de fantasierijke wereld van het merk. Ontdek hoe leuk, leerzaam en vrolijk het speelgoed is. Shop bij Le fanfare en ga voor nostalgisch en duurzaam speelgoed dat zorgt voor een lach op iedereens gezicht.