Over ons

`

Ontstaan uit een persoonlijke behoefte aan een lekkere kop koffie in de stad, even opladen in een fijne omgeving, een lekkere lunch en dat alles samen met je kids, openden wij een paar jaar geleden Juffrouw van Zanten. Een hippe koffiebar met een goede kaart waar je je kids ook mee naar toe kunt nemen. Want de combinatie van hip en enigszins culinair bleek een zeldzame combinatie, die niet weggelegd was voor ouders met jonge kids.

De missie van Juffrouw van Zanten is dat we het leven van jonge ouders net wat makkelijker willen maken en daarmee leuker, door altijd een stap vooruit te denken, te ontzorgen en een unieke beleving neer te zetten.

Voor deze koffiebar deden onder andere we groots onderzoek naar hoe kids leuk en aandachtig spelen, welk speelgoed daarvoor geschikt is en we stelden daarmee een mooie selectie speelgoed samen voor in ons restaurant. Omdat we nogal groots ingekocht hadden en we het leuk vonden om iets te doen met alle kennis die we hadden opgedaan tijdens ons onderzoek, richtten we een webshop in met speelgoed voor kids van 0-4 jaar ‘Spelen aan Tafel’.

Al snel ontstond de droom om naast onze horeca ook een fysieke winkel te openen waar we naast speelgoed ook kleding en lifestyle konden verkopen. Want ook shoppen met kids bleek een ervaring die niet perse een energizer was voor mensen met jonge kids. Winkels zijn een heerlijke speelomgeving voor kids, maar daar zijn de meeste ouders en winkeleigenaren niet heel blij mee. Kids willen overal aanzitten, kunnen een enorme ravage aanrichten en zijn snel ‘klaar’ met iets, waardoor je als ouder altijd op eieren loopt en zo snel mogelijk je doel probeert te scoren om de winkel weer te verlaten.

Als ouders van 5 kids kunnen we dit uit ervaring vertellen en vonden we het dan ook een hele leuke uitdaging om een winkel uit te werken die zowel voor (groot)ouders als kinderen een feestje is om te bezoeken. Niet alleen vanwege het mooie aanbod, maar vooral ook vanwege alles wat je mag aanraken en er kunt beleven. We denken dat we hier goed in geslaagd zijn en we kunnen dan ook niet wachten om je te ontvangen en te horen hoe jullie dit ervaren. Tot snel!

le fanfare