Over ons

Le Fanfare is een kids conceptstore met lef, een winkel waar in ontdekt mag worden. Een fijne warme omgeving waar aan iedereen wordt gedacht; de ouder die verrast wil worden met een breed aanbod aan kleding, speelgoed en kinder-lifestyle, maar ook het kind dat dingen wil aanraken en verwonderd moet zijn na een bezoekje aan de winkel.

Alle elementen in onze winkel stralen feest en plezier uit. Speelgenot en beleving zijn hierin heel belangrijk. We willen onze bezoeker inspireren en vooral verwonderen, maar ook terug naar vroeger halen met producten en kleding met een nostalgische uitstraling.

In de selectie van onze merken is duurzaamheid heel belangrijk. Alle kledingmerken die we voeren (zonder uitzondering!) maken gebruik van duurzame materialen, zoals biologisch katoen, GOTS gecertificeerd, wol, hennep, bamboe of polyester van gerecyclede materialen. Ook in alle lifestyle producten en bij de selectie van speelgoed is duurzaamheid een belangrijk selectiecriterium geweest. We hebben gekeken naar het productieproces, bedrijfsvoering, sociaal verantwoord ondernemen en onder andere verpakkingswijze.

Bij Le Fanfare verkopen we de mooiste merken; speelse merken met vrolijke kleuren en prints zoals Snurk, Frugi, Duns en La Queu du Chat, merken met een knipoog naar vroeger zoals Tiny Cottons, Alba of Denmark, Ba*Ba Babywear en Nadadelazos en merken voor de echte mini me’s met mooie luxe stofjes en modelletjes die je voor jezelf zou willen zoals Nixnut, Beans Barcelona, Monkind en Oeuf NYC. Voor kinderen van 0 tot 8 jaar hebben wij een vrolijk aanbod kinderkleding in de maten 50 t/m 134, waar je altijd iets moois voor je kind(eren) tussen zal vinden. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare basic of een feestelijke verjaardag outfit, bij Le Fanfare vind je altijd iets moois.

le fanfare