Yumbox

Yumbox

Yumbox

Het merk Yumbox is bedacht door de Amerikaanse moeders Maia en Daniela. De twee moeders vinden het belangrijk dat kinderen gezondere eetgewoonten ontwikkelen en dat op een leuke manier. De inspiratie voor de Yumbox lunchboxen kwam van de Franse schoollunches die dagelijks werden geserveerd aan Maia's kinderen. In Frankrijk ligt de nadruk op evenwicht, variëteit, smaak en voeding. Met de introductie van Yumbox is het nu ook mogelijk om je kinderen te verwennen met heerlijke variërende hapjes gedurende de dag. Yumbox is bedacht om ons allemaal te helpen aan dezelfde balans en voeding voor onze kinderen na te bootsen, ongeacht waar we wonen.

Over Yumbox

Maia en Daniela vinden het belangrijk dat voeding voor zowel kinderen als volwassen varieert. Daarom zijn ze ook fan van het mediterrane dieet waarbij matiging en gebalanceerde voeding voorstaat. Ze hopen met de vrolijke en praktische boxjes kinderen te stimuleren gezond te gaan eten en lol te hebben in het eten van gezonde voeding. De boxjes zijn niet alleen super leuk maar ook educatief omdat kinderen op deze manier leren tijdens het eten. Help je kinderen de gezonde keuze te maken en ga voor Yumbox!

De Yumbox collectie

De collectie van Yumbox bestaat uit vrolijke gekleurde lunchboxen in verschillende soorten en maken. De boxen zijn zo gemaakt dat het mogelijk is om verschillende soorten voeding te verdelen. Waardoor het eten vers en lekker blijft zonder dat het een rotzooitje wordt. Tevens zijn de bakjes gemakkelijk voor kinderen om te gebruiken en hebben de ouders weinig zorg aan het inpakken. De bakjes zijn hartstikke makkelijk om schoon te maken omdat het uit verschillende onderdelen bestaat.

Waarom kiezen voor Yumbox

Yumbox staat voor gezonde voeding voor kinderen en hen leren over gezond eten. De bakjes zijn leuk, vrolijk en educatief. Door je kind te introduceren aan gezond eten, zal deze eerder gezonde keuzes maken. Op deze manier wordt gezond eten nog leuker!

Yumbox online bestellen

Shop de vrolijke Yumbox lunchboxen bij Le Fanfare en kies voor een gezondere wereld. De bakjes zijn zo gemaakt dat ze extra lang meegaan. Ze stimuleren een gezond voedingspatroon voor je kinderen en dragen tegelijkertijd bij aan educatie over gezonde voeding. Geef je kind gevarieerde, gezonde en vooral leuke voeding mee naar school!