Weekend House Kids

Weekend House Kids
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Weekend House Kids is een Spaans merk dat in 2018 is opgericht in Mataró. De eigenaresses zijn twee moeders die duurzame kleding wilden combineren met een mediterraans tintje. Ze wilden dat de kleding dichtbij huis geproduceerd werd om zo controle over de kwaliteit van het maakproces te hebben en tegelijkertijd hoopten ze op deze manier beter voor het milieu en de arbeidsomstandigheden van de leveranciers te zorgen. De collecties van Weekend House Kids zijn gemaakt van natuurlijke materialen en worden met de hand ontworpen.

Weekend House Kids collectie

De collectie van Weekend House Kids is met de hand gemaakt, van 100% biologische katoen met het keurmerk GOTS. Het vrolijke en kleurrijke assortiment is voor zowel baby's, jongens en meisjes. Door de leuke kleurtjes en stoere printjes heeft jouw kind een gezellige kledingkast met zwemkleding, truien, broeken en shirts. Je kunt de kleding bestellen van maat 92 tot en met maat 128.

Waarom kiezen voor Weekend House kids?

De kleding van het merk wordt dichtbij huis gemaakt. Doordat de eigenaresses zo betrokken zijn bij de leveranciers en het maakproces van de kleding, kunnen ze een hechte relatie onderhouden met de werknemers. Hierdoor ontstaat er transparantie, traceerbaarheid en flexibiliteit in het hele productieproces. De kledingstukken zijn handgemaakt en onderschreven door 's werelds toonaangevende textielverwerking standaard voor natuurlijke vezels GOTS. Kies je voor Weekend House Kids, dan kies je automatisch voor duurzaamheid.

De vrolijke kleding is gemaakt met niet giftige kleurstoffen en bevatten geen schadelijke chemicaliën. Tevens is Weekend House Kids goedgekeurd door het STANDARD 100 by Oeko-Tex certificaat. Doordat het maakproces zo duurzaam is, draagt jouw kind mooie kleding die er niet alleen leuk uitziet maar tegelijkertijd zorgt voor een mooiere en schonere wereld.

Weekend House Kids online bestellen

Ben je op zoek naar een paar leuke items voor de kledingkast van je kind? Dan kan je bij Le Fanfare shoppen naar de vrolijke, kleurrijke kleding van Weekend House Kids. Hierbij kies je automatisch voor een duurzaam maakproces en een veilige keuze voor je kind. Shop met gemak de leukste kleding vanuit huis voor je kleintjes waar ze elk seizoen in stralen!