Mainio

Mainio

Mainio

Mainio werd in 2014 geboren in een wereld waar duurzame kindermode veel schaarser was dan tegenwoordig. We zijn blij met de overvloed aan keuze vandaag! Het merk gaat over gedurfd zijn en trouw blijven aan je eigen persoonlijkheid. De vrolijke kleding van het merk is dan ook zo ontworpen dan kinderen er lekker in kunnen spelen en zichzelf kunnen uiten. Mainio hoopt met een vriendelijke benadering vrolijke kleding op de markt te zetten die ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Over Mainio

Mainio is een Fins merk dat is gevestigd in Helsinki aan de oevers van de kille Oostzee. Het huis van de eigenaren is meteen de studio en winkel. Doordat de winkel zo dichtbij huis ligt, zijn de eigenaren erg betrokken bij het maakproces en de werknemers. In het huis bedenken de makers de nieuwe collectie en bedenken ze verhalen die passen bij de collectie. “We steunen alle kinderen: de ontdekkingsreizigers, de buitenbeentjes, de dapperen en de dichters. Wij geloven in avonturen, excursies, oneindige nieuwsgierigheid en kinderen kind laten zijn.”

Mainio collectie

De vrolijke en kleurrijke collectie tovert een lach bij ieder kind op het gezicht. De collectie bestaat uit verschillende gekleurde kledingstukken die gedragen kunnen worden door kinderen van jong tot oud van groot tot klein. Omdat de kleding unisex is, voelt ieder kind zich prettig in de collectie.

De kleding is praktisch en comfortabel waardoor je kind het gemakkelijk zelf kan aantrekken en er heerlijk in kan spelen. Het ontwerp is gemaakt om in te leven en om op avontuur te gaan. Mainio-kleding is ontworpen om jarenlang in te leven en van te houden. Ze werken met materialen die duurzaam en goed zijn voor de planeet en haar mensen.

Waarom kiezen voor Mainio?

Mainio pleit voor een betere toekomst. Het idee vanaf het allereerste begin was om ethische en ecologische materialen te kiezen en alleen samen te werken met partners die verantwoordelijkheid nemen voor het welzijn van hun werknemers en onze planeet. Die visie werd de kern van Mainio, een waarde die ze nog steeds omarmen. Wanneer je kiest voor de kleding van Mainio, kies je automatisch voor duurzame en bewust geproduceerde kleding.

Mainio online bestellen

Shop de Mainio collectie bij Le Fanfare en geniet van duurzame kleding voor jouw kind. Geef je kind de ruimte om te spelen, te ontdekken en gewoon te zijn. De fijne kleding draagt bij aan de autonomiteit van je kind waardoor zij zich kunnen ontwikkelen als gelukkig mens. Door verschillende kleine en grote maten te mixen, voelt ieder kind zich thuis in de Mainio collectie. Voor ieder wat wils. Ga voor een vrolijke en duurzame kledingkast, kies voor Mainio.