BabyClic

BabyClic

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het merk BabyClic maakt mooie en fijne kleding voor baby's en kleine kinderen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barcelona en biedt duurzame kleding aan baby's door heel Europa. BabyClic biedt een breed scala aan mooie producten voor de eerste jaren van de allerkleinsten. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij het merk. Dat is ook terug te zien in de vrolijke en zachte kleding die heerlijk gedragen kunnen voor door je kind.

Over BabyClic

Al sinds 2008 opereert BabyClic vanuit Barcelona en ontwikkelt sindsdien fijne items voor de allerkleinsten. Met een blik op de toekomst wordt de kleding met zorg gemaakt om te zorgen dat jouw baby straalt in heerlijk zittende kleding. BabyClic bestaat uit een team van mensen dat niet alleen geeft om goed werk. Het belangrijkste doel is namelijk om de mooiste producten met de beste kwaliteit te maken.

De BabyClic collectie

De collectie van BabyClic bestaat uit verschillende duurzame items. Het merk streeft ernaar om kwaliteitsproducten te maken die veilig zijn voor kinderen en die tegelijkertijd betaalbaar zijn. BabyClic is een merk dat zich richt op het maken van kleding voor baby's en kinderen. Er wordt bij het maakproces gebruik gemaakt van biologisch katoen, waardoor de kleding zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast wordt het kleuringsproces op een natuurlijke manier gedaan, zodat je kind niet in contact komt met giftige stoffen. BabyClic is ook milieuvriendelijk, want het maakproces is schoon en fijn voor je kind, jezelf en anderen om je heen. BabyClic is dus een perfect merk voor duurzame en comfortabele baby- en kinderkleding!

Waarom kiezen voor BabyClic?

BabyClic produceert zijn kledingstukken in Barcelona. Door kleding dichterbij huis te produceren, zorgen ze ervoor dat de impact op het milieu minimaal is. Zo zorgen ze niet alleen voor een blij kind in mooie, fijne en duurzame kleding, maar zorgen ze ook voor een blije wereld! BabyClic heeft een uitgebreid aanbod van verschillende soorten kledingstukken. Alle kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor perfect voor dagelijks gebruik. BabyClic staat voor duurzaamheid, kwaliteit en stijl.

BabyClic online bestellen

Wij willen dat onze klanten trots zijn op hun aankoop en dat ze weten dat ze bijdragen aan een beter milieu. Shop daarom BabyClic kleding voor jouw kind bij Le Fanfare en kies voor een betere wereld!