Le Fanfare & Pomme de Jus


Big news: we zijn verliefd!


Lieve allemaal.


Poeh! Wat is er een hoop gespeculeerd de afgelopen tijd. Heb je het gehoord?! Pomme de Jus gaat stoppen!! ”Gaan ze stoppen?” Nee! Pomme de Jus gaat zeker niet stoppen. Ze gaan verder op een nieuwe plek en in een nieuw jasje. Ze verhuizen naar Freericksplaats 23A, direct naast Le Fanfare en dat is natuurlijk niet zonder reden.


Afgelopen jaar hebben wij veel geflirt met Pomme de Jus, en wat blijkt; we vinden elkaar leuk. Heel erg leuk! Van het een kwam het ander en na een hoop afspraakjes hebben Lonneke en Rienke, de meiden van Pomme de Jus, besloten dat wij hun geliefde merk mogen overnemen en zij zich langzaam terug zullen trekken als eigenaar. Op de achtergrond zullen zij betrokken blijven. Zo blijven ze bijvoorbeeld de inkoop doen, zodat Le Fanfare en Pomme de Jus hun eigen stijl behouden en zich beiden verder kunnen ontwikkelen.


Je begrijpt… Wij hebben er heel veel zin in om het prachtige Pomme de Jus verder te mogen laten groeien. Dit met nog meer mooie merken en prachtige cadeaus, zoals je van ons gewend bent. Het leuke is dat ons assortiment wordt uitgebreid met Pomme de Jus en andersom. Wat een feest, 2 fantastische winkels naast elkaar! Nog meer moois om van te genieten. Items die we met elkaar en heel veel liefde hebben uitgezocht voor het aankomende seizoen.


Om dit te vieren organiseren we woensdagavond 5 juni een VIP Night. Een feestje om te vieren dat we het samen nog leuker gaan maken dan het allemaal al is. In beide winkels starten we een spetterende sale tot 40% korting op de gehele collectie.


Kom jij ook gezellig langs? Je kunt eerst dineren bij Juffrouw van Zanten Hillegersberg. Zij hebben een speciaal Shop & Dine arrangement voor je. Hierna zijn vanaf 19.30 uur, zowel Le Fanfare als Pomme de Jus geopend voor een feestelijk shopavond. CHAMPAGNE!


We zien je graag! Woensdag 5 juni 19.30 - 22.00 uur Freericksplaats 25a Rotterdam


Liefs, Team Le Fanfare