WaytoPlay

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. City Block Set
  Waytoplay
  City Block Set
  € 60,00
  Bekijk item
 2. Open Road Set
  Waytoplay
  Open Road Set
  € 60,00
  Bekijk item
 3. Speedway Set
  Waytoplay
  Speedway Set
  € 60,00
  Bekijk item
 4. Grand Prix
  Waytoplay
  Grand Prix
  € 61,50
  Bekijk item
 5. Snelweg 24 stuks
  Waytoplay
  Snelweg 24 stuks
  € 61,95
  Bekijk item
 6. Autoweg 16 stuks
  Waytoplay
  Autoweg 16 stuks
  € 41,50
  Bekijk item
 7. Ringweg 12 stuks
  Waytoplay
  Ringweg 12 stuks
  € 31,50
  Bekijk item

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spelen met het speelgoed van WaytoPlay prikkelt de fantasie. De autobanen met ‘open einde’ stimuleren de creativiteit en verbeeldingskracht van elk kant. Het wordt gemaakt van sterk rubber, gemaakt om generaties lang mee te gaan.

Met het flexibele speelgoed van WaytoPlay kunnen jonge autoliefhebbers aan de slag en bouwen aan hun eigen wegen. De wegdelen zijn makkelijk aan elkaar te leggen en uit te breiden voor urenlang speelplezier. De rubberen puzzelstukken vormen samen een autobaan met eindeloze mogelijkheden. Het is geweldig speelgoed voor kinderen die van auto’s houden.

Het assortiment bestaat uit verschillende wegdelen waaronder ringwegen, autowegen, snelwegen en zelfs de Grand Prix van WaytoPlay. Alle producten zijn geschikt voor op iedere ondergrond dus ideaal als zowel binnenspeelgoed als buitenspeelgoed.

Alle productiemiddelen komen uit Duitsland. Dat betekent dat het lokaal geproduceerd, betrouwbaar, gecertificeerd en geregistreerd is. Daarnaast zijn de autobanen gemaakt van 100% kindvriendelijk en duurzaam PVC en voldoet aan de hoogste Europese EN-71 norm voor speelgoed.

WaytoPlay autobanen online bestellen

Bestel WaytoPlay autobanen voor jonge autoliefhebbers online bij Le Fanfare. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan WaytoPlay producten. Bij bestellingen vanaf €75 rekenen we geen verzendkosten. Voor 15:00 uur besteld is morgen al in huis. Hierdoor wordt shoppen voor de kleine nog leuker!

Voor gratis retourneren ben je van harte welkom in onze conceptstore. Plan hier je bezoek. Neem ook je kleine mee voor een winkelbezoek, want in onze winkel mogen ze alles proberen en aanraken!